Wegbeschrijving

Vanuit Antwerpen
Autoweg E19 richting Brussel – uitrit 9 (Mechelen Noord) richting Mechelen Centrum – kruispunt (aan de rechterkant is McDonalds) oversteken – vervolg de weg langs de Dijle (rivier) tot aan het 4de kruispunt – rechtdoor richting Bonheiden, Heist o/d Berg, Nekker – brug onderdoor, daarna aan de 2e lichten rechts richting Bonheiden centrum, Keerbergen. Blijf ca.7 km rijden op deze baan tot u aan lichten komt met links van u Fina en Texaco station. Daar gaat u links. Na 500 m. aan de rechter zijde van deze weg is de parking van het Mineraal. Net ervoor gaat u rechts de Doornlaarstraat in. Dan neemt u de derde weg links (zie pijltje poorten Herdewijn) de Reetlei, die blijft u rechs aanhouden waardoor u vanzelf in de Donkerstraat terecht komt. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant, nr. 33A.

Vanuit Brussel
Autoweg E19 richting Antwerpen – uitrit 9 (Mechelen Noord) idem zie vanuit Antwerpen.

Vanuit A2 Hasselt – Leuven – Brussel
Autoweg A2 richting Leuven – Hasselt – uitrit 21 (Rotselaar, Haacht) – richting Werchter/Haacht – kruispunt oversteken – over spoorweg – steeds rechtdoor tot aan de 2de verkeerslichten – linksaf richting Haacht – aan het eerst volgende verkeerslicht rechts richting Keerbergen – bij het volgende verkeerslicht (Ford- en Toyota garage) rechts – richting Keerbergen Centrum – aan het rondpunt links richting Bonheiden, Rijmenam, Mechelen. Aan het eerstvolgend kruispunt met verkeerslichten (op de rechterhand is een opticien en aan de linkerkant restaurant Square) draai je rechts af - 500 meter op uw rechterkant is de parking van het Mineraal. Net ervoor gaat u rechts de Doornlaarstraat in. Dan neemt u de derde weg links (zie pijltje poorten Herdewijn) de Reetlei, die blijft u rechts aanhouden waardoor u vanzelf in de Donkerstraat terecht komt. De praktijk bevindt zich aan de linkerkant, nr. 33A.

Detailplan
plan

Boek: Een week mama, een week papa?

eenweekWat kinderen bij een scheiding echt nodig hebben (Auteurs: Claire Wiewauters, Monique Van Eyken)

Over het boek
Als twee ouders uit elkaar gaan, is dat voor alle kinderen, ongeacht hun leeftijd, een heftige gebeurtenis die hun veilige en vertrouwde wereld op zijn kop zet. Het goede nieuws is dat je als ouder heel wat kunt doen om de veerkracht van je kind te helpen herstellen. Het liefst van al krijg je hiervoor een pasklaar antwoord dat leidt naar succes. Maar zo werkt het niet. Elk kind en elk gezin is anders. Maatwerk dus.

Dit boek vertrekt vanuit de ervaring van kinderen en geeft ouders een beter inzicht in wat een scheidingsproces met kinderen doet. Het boek zoekt naar een antwoord op wat kinderen bij scheiding écht nodig hebben. Verbinding is hierbij het sleutelwoord. De auteurs laten zich inspireren door hun jarenlange ervaring in het werk met kinderen en ouders en door de inzichten uit recent onderzoek. Hoe vertel je je kinderen dat je gaat scheiden? Hoe kom je tot een goede verblijfsregeling, die aangepast is aan de leeftijd van je kind? Hoe ga je om met de boosheid en het verdriet van je kind?

Dit boek maakt ook duidelijk welke stappen ouders kunnen nemen bij conflict en de meerwaarde van bemiddeling voor ouders en kinderen.